Tiramisu

Tiramisu is an Italian dessert. It is made of ladyfingers (Italian: Savoiardi) dipped in coffee, layered with a whipped mixture of egg yolks and mascarpone cheese, and flavoured with cocoa. The recipe has been adapted into many varieties of puddings, cakes and other desserts.

Zusatzinformation

Bewertung:
5.00
Schwierigkeitsgrad:
einfach
Portion:
10 - 12
Zubereitungszeit:
55 Minuten
Koch-/Backzeit:
5 Minuten

Zutaten

200 Gramm Löffelbiskuit
500 Gramm Mascarpone
2 Eier
500 Milliliter Kaffee
1/2 Tasse Rum
100 Milliliter Schlagsahne (oder Schlagobers)
2-3 Esslöffeln Kakaopulver
3 Esslöffeln Puderzucker (oder Staubzucker)
 
 

Zutaten vorbereiten.

 
 

Werbung

Kotányi sponsert COOKLE.AT heuer mit vielen verschiedenen Gewürzen und Kräutern.

kotanyi