Indonesische Frikadellen

A rissole is a small croquette, enclosed in pastry or rolled in breadcrumbs, usually baked or deep fried. It is filled with sweet or savory ingredients, most often minced meat or fish, and is served as an entrée, main course, dessert or side dish. Rissole is a snack food in Indonesia. They are commonly filled with bechamel, chicken, carrot, celery, and eaten with chilli sauce or mustard.

Zusatzinformation

Bewertung:
5.00
Schwierigkeitsgrad:
einfach
Portion:
6 - 8
Zubereitungszeit:
60 Minuten
Koch-/Backzeit:
60 Minuten

Zutaten

1 Hühnerbrust
2-3 Karotten (oder Möhren)
50 Milliliter Hühnerbrühe (oder Hühnerbouillon)
700 Milliliter Milch
200-250 Gramm Mehl
4 Eier
1 Zwiebel
2-3 Knoblauchzehen
50-80 Gramm Butter
2 Esslöffeln Salz
1/2-1 Teelöffel Pfefferpulver
100-150 Gramm Paniermehl (oder Brösel)
Speiseöl, zum Frittieren
 
 

Zutaten vorbereiten.

 
 

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