Borscht

Borscht is a soup of Ukrainian origin that is popular in many Eastern and Central European countries. In most of these countries, it is made with beetroot as the main ingredient, giving it a deep reddish-purple color.

Zusatzinformation

Bewertung:
5.00
Schwierigkeitsgrad:
einfach
Portion:
5 - 8
Zubereitungszeit:
15 Minuten
Koch-/Backzeit:
75 Minuten

Zutaten

800-1000 Gramm Rindfleisch
1-2 rote Beeten (oder rote Rüben)
1-2 Karotten (oder Möhren)
1 rote Paprika (oder Paprikaschote)
3 Tomaten
3 Kartoffeln (oder Erdäpfeln)
1/4 Weißkohl (oder Weißkraut)
1 Zwiebel
2-3 Knoblauchzehen
1/2 Zitrone
1-1,5 Esslöffel Salz
1 Teelöffel Pfefferpulver
1 Teelöffel Pfefferkorn
3 Lorbeerblätter
250 Milliliter Sauerrahm (oder saure Sahne)
2-3 Speiseöl
 
 

Zutaten vorbereiten.

 
 

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