Rindfleischeintopf

A stew is a combination of solid food ingredients that have been cooked in liquid and served in the resultant gravy. Stews are typically cooked at a relatively low temperature (simmered, not boiled), allowing flavors to mingle. Ingredients in a stew can include any combination of vegetables (such as carrots, potatoes, beans, peppers and tomatoes, etc.), meat, especially tougher meats suitable for slow-cooking, such as beef. Wine and stock can be used as the stew-cooking liquid.

Zusatzinformation

Bewertung:
5.00
Schwierigkeitsgrad:
einfach
Portion:
4 - 6
Zubereitungszeit:
15 Minuten
Koch-/Backzeit:
75 Minuten

Zutaten

800-1000 Gramm Rindfleisch
2-3 Karotten (oder Möhren)
2-3 Kartoffeln (oder Erdäpfeln)
1-2 Stängel Lauch (oder Poree)
1 Esslöffel gehackten Petersilie oder eingefrorene gehackten Petersilie
2 Zwiebeln oder rote Zwiebeln
3-4 Knoblauchzehen
1 Teelöffel Salz
1/2 Teelöffel Pfefferpulver
3-4 Esslöffeln Mehl
150 Milliliter Rotwein
400 Milliliter Rinderbrühe
2 Lorbeerblätter
1 Esslöffel getrocknete Rosmarin
1 Esslöffel getrocknete Thymianblätter
4 Esslöffeln Speiseöl
 
 

Zutaten vorbereiten.

 
 

Werbung

Kotányi sponsert COOKLE.AT heuer mit vielen verschiedenen Gewürzen und Kräutern.

kotanyi