Spargelsuppe mit Krabbenfleisch

Crabs are prepared and eaten as a dish in several different ways all over the world. Some species are eaten whole, including the shell, such as soft-shell crab; with other species just the claws and/or legs are eaten. The latter is particularly common for larger crabs, such as the snow crab. Mostly in East Asian cultures, the roe of the female crab is also eaten, which usually appears orange or yellow in colour in fertile crabs.

Zusatzinformation

Bewertung:
5.00
Schwierigkeitsgrad:
einfach
Portion:
3 - 5
Zubereitungszeit:
10 Minuten
Koch-/Backzeit:
20 Minuten

Zutaten

500 Gramm weiße Spargel oder Spargelkonserve
200 Gramm Surimi (Krebsfleischimitat)
1-2 Krabben
1 Milliliter Gemüsebrühe (oder Gemüsefond) oder Hühnerbrühe (oder Hühnerbouillon)
1 Zwiebel oder rote Zwiebel
2 Knoblauchzehen
1 Ei
2 Esslöffeln Maisstärke (oder Speisestärke) oder Kartoffelstärke
1 Teelöffel Salz
1 Teelöffel Pfefferpulver
Schnittlauch
2-3 Esslöffeln Speiseöl
 
 

Zutaten vorbereiten.

 
 

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